You are here:

Windows

Ask a question:
Reply
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

[ Edited ]

I have signed up for vodafone broadband which is live on the 20th of September but I only use windows phone and I see the connect app is not available for windows phone 10. How can i access the router with windows 10 on my pc and on my phone??? Can you tell me when the connect app is available for windows phone 10 people? thanks so much for your help here. David

 

I have the LUMIA 950 phone if that helps.

 

please assist me ASAP.

 

thanks

 

Message 1 of 14 (7,833 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

[ Edited ]

Hi @davekiwi

 

 

I think you may find that Vodafone do not comment on when / if a release will happen for a Windows phone. Sadly apps always seem to be lacking for this OS. 

 

I would suggest speaking with Vodafones Broadband Tech. 

 

 

Got a question?

08080 034 515
(free from all UK landlines and mobiles)
Lines are open between 8am and 11pm, seven days a week

Hide numbers

image.jpeg

 

Message 2 of 14 (7,830 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

ok thanks

Message 3 of 14 (7,828 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

You're welcome. 

 

As i say Apps for this particular OS seem to be lacking.  Smiley Sad

 

One reason my partner dropped her Nokia Lumia phone and chose an iPhone. 

image.jpeg

 

Message 4 of 14 (7,826 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

I can see why. I just wanna know how i can access the router on windows 10 now.

 

seems this is impossible.

 

david

Message 5 of 14 (7,823 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

I see your conundrum. 

 

Looking at the help page it highlights Android and iPhone options. 

 

Perhaps use the telephone number provided. 

image.jpeg

 

Message 6 of 14 (7,819 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

yea i will.

thanks for your help.

 

David

Message 7 of 14 (7,817 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

My Pleasure. Smiley Happy

 

Would you update your thread with the advice your given so that the advice may help any others seeking similar assistance. 

image.jpeg

 

Message 8 of 14 (7,813 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

[ Edited ]

@davekiwi

 

 

Just a little update. 

 

Someone has kindly passed this information onto me. 

 

You can access the router through typing vodafone.connect when on the WiFi or 192.168.1.1 and theres even a YouTube video:

 

image.jpeg

 

Message 9 of 14 (7,745 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

Yes I know that but as I am on windows 10 I cannot use the new boost function on the router on the 20th which is my live date.

 

David

Message 10 of 14 (7,734 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

Ok David. 

 

Just thought id pass on the knowledge. 

 

Perhaps invest in a cheap basic Android phone or a used one from somewhere such as CEX so you can take advantage of the App. 

 

Again just another avenue to consider. 

image.jpeg

 

Message 11 of 14 (7,729 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 6
Registered: ‎04-09-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

guess ill have to mate.

 

hey thanks for your help.

 

appreciated.

 

David

Message 12 of 14 (7,727 Views)
Posts: 20,948
Registered: ‎14-08-2011

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

No worries.   Smiley Happy

image.jpeg

 

Message 13 of 14 (7,722 Views)
Rank 1: Guest
Posts: 19
Registered: ‎01-03-2016

Re: WINDOWS PHONE 10 AND VODAFONE CONNECT BROADBAND

I use WM10 too and for the few weeks i was on VF Fibre, i downloaded bluestacks on the pc, its an android emulator, that allowed me to get the app and set the boost functions. But honestly i dont see the point of the boost, if VF give proper controls over the router it wouldn't be needed

 

for android apps now tho, i got a kindle for £40 from tesco and downloaded an hack to install the play store on it

Message 14 of 14 (6,962 Views)
Got a question?

Get help and technical support on Vodafone's devices, products and services from our online community

If your question relates directly to your account or mobile number please contact our customer services team.

My Vodafone

My Vodafone

Stay in control of your spending and manage your account online.

Log in

Register for My Vodafone

Top up