main_icn_My_Vodafone main_icn_Search main_icn_Chevron_right main_icn_Chevron_down main_icn_Close main_icn_Menu social-facebook social-google-plus social-linkedin social-twitter social-youtube main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Location main_icn_Network_signal

Vodafone Sure Signal

Sure Signal 2 not working...

4: Newbie

The issue you’re experiencing:

 My SS 2 is showing a steady red light; both white lights are flashing in unison.  Been like this for over 24 hours (i.e. since I did a reset).

What light sequence you're seeing:

See above
Your speed test results from here.
Ping: 15msec; Download 11.08; Upload 1.11
Your external IP address from here.

 2.29.76.63

The issue you’re experiencing:

 SS2 will not connect.

What light sequence you're seeing:

Steady red light; flashing qhite lights
Your speed test results from here.
Ping: 15msec; Download 11.08; Upload 1.11
Your external IP address from here.

  2.29.76.63

Your Sure Signal serial number:

 40114641380

The results of a traceroute.

1 dsldevice.lan (192.168.1.1) 6.833 ms 6.803 ms 6.786 ms
2 * * *
3 * * *
4 213.1.118.13 (213.1.118.13) 16.323 ms 16.333 ms 16.319 ms
5 213.1.78.162 (213.1.78.162) 20.283 ms 22.130 ms 22.155 ms
6 87.237.20.136 (87.237.20.136) 24.693 ms 14.573 ms 17.044 ms
7 87.237.20.32 (87.237.20.32) 17.043 ms 15.449 ms 15.414 ms
8 80.150.169.13 (80.150.169.13) 17.739 ms 13.847 ms 14.679 ms
9 80.157.201.130 (80.157.201.130) 15.163 ms 14.461 ms 14.972 ms
10 ae22-xcr1.lns.cw.net (195.2.30.61) 52.295 ms 14.917 ms 15.472 ms
11 * * *
12 * * *
13 * * *
14 * * *
15 * * *
16 * * *
17 * * *
18 * * *
19 * *^X *
20 * * *
21 * * *
22 * * *
23 * * *
24 * * *^C

View more options
12 REPLIES
4: Newbie

Would a reset help???

View more options
4: Newbie

I mean a reset your end...

View more options
Moderator

Hi @ats4603 I've reset this on our end as requested. Please allow 6 hours to pass before you reset the Sure Signal again. Let us know how you get on.

View more options
4: Newbie

Many thanks, I'll see what happens.

View more options
4: Newbie

All working now, many thanks.

View more options
4: Newbie

Hello

 

My SS2 has stopped working again, same symptoms as before (constant red light, both white lights flashing together, been like tat for a couple of days).  Could you do a reset your end please (local reset doesn't fix it).

 

Thanks

View more options
Administrator

I've just performed a resync on your Sure Signal @ats4603. I'll need you to wait six hours from this message, before restarting it, as well as any connected devices. 

Do let us know how you get on and if you need any further help 😊 

View more options
4: Newbie

Hi Alex

Still not working I'm afraid.  I left it after you said you'd done the reset, both white lights flashing regularly, most of the time; sometimes they both go out, then both start flashing again.  Early this morning I unplugged the power lead for about one minute then plugged it back in; now I have a red light on but no white light(s), flashing or otherwise.

Andrew

View more options
4: Newbie

Still not working - I get a steady red light all the time, and every so often both white lights will flash for a while then go out.

 

It worth another reset your end (I've done several here)?  Or any other suggestions?

 

Thanks

View more options
Moderator
Moderator

That's very strange @ats4603, from what you've described it sounds like the Sure Signal is trying to register. I've resynced it again from my side, please allow six hours for this to complete fully; then hard reset (turn off and back on again) any phones connected to the Sure Signal and let me know how you get on. 

View more options
4: Newbie

No change - still flashing the white lights at intervals.  I even tried changing the Cat 5 cable, made no difference.

View more options
Moderator

Is there any issues with your broadband at all?
I think this is the only thing we've not checked. A quick power off and on of your router might help, just in case your router's not sending out an IP address to your Sure Signal.

 

Blair

View more options