main_icn_My_Vodafone main_icn_Search main_icn_Chevron_right main_icn_Chevron_down main_icn_Close main_icn_Menu social-facebook social-google-plus social-linkedin social-twitter social-youtube main_icn_Community_or_Foundation main_icn_Location main_icn_Network_signal

This is a locked archive and content on this page may no longer be up to date. These posts and threads have been archived for reference only.

Archive

Non-functioning Sure Signal

SOLVED
View solved solution
Highlighted
_G 2: Seeker
2: Seeker

I have an original model Sure Signal which had worked just fine until recently. I called Vodafone and the guy I spoke to emailed me details of how to configure my router, but that made no difference. Although I have just replaced my router, the Sure Signal problem began before then.

 

All four lights on the Sure Signal box are lit steadily.

 

Speedtest.net reports download speed of 5.2 Mbps, upload speed of 0.8

 

Output from tracert is:

 

C:\tracert 212.183.133.177

Tracing route to cluster4.vap.vodafone.co.uk [212.183.133.177]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1
  2    25 ms    25 ms    25 ms  217.32.143.41
  3    26 ms    26 ms    26 ms  217.32.143.94
  4    29 ms    29 ms    29 ms  213.120.158.250
  5    29 ms    29 ms    29 ms  31.55.165.15
  6    29 ms    29 ms    29 ms  31.55.165.109
  7    28 ms    29 ms    28 ms  109.159.250.176
  8    41 ms    38 ms    39 ms  core2-te0-12-0-1.ealing.ukcore.bt.net [109.159.2
50.147]
  9    37 ms    38 ms    38 ms  peer1-xe3-2-1.telehouse.ukcore.bt.net [109.159.2
54.209]
 10    41 ms    50 ms    39 ms  lndgw2.arcor-ip.net [195.66.224.124]
 11    39 ms    39 ms    40 ms  85.205.0.86
 12     *        *        *     Request timed out.
 13     *        *        *     Request timed out.
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *        *        *     Request timed out.

 

Any help would be appreciated.

View more options
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
16: Advanced member

Hi _G,

Your description of all 4 lights lit is one of the symptoms of a failing power supply.

 

More information on the first post here .....

http://forum.vodafone.co.uk/t5/Vodafone-Sure-Signal/SureSignal-1-flashing-but-not-working-possible-f...

 

Unfortunately the only easy way to prove it is to replace the power unit...... If you require one, they are readily available on Amazon or Ebay for around £10 or less, but worth a try! 

 

 

Regards.

Mike.

 

 

View more options
3 REPLIES 3
16: Advanced member

Hi _G,

Your description of all 4 lights lit is one of the symptoms of a failing power supply.

 

More information on the first post here .....

http://forum.vodafone.co.uk/t5/Vodafone-Sure-Signal/SureSignal-1-flashing-but-not-working-possible-f...

 

Unfortunately the only easy way to prove it is to replace the power unit...... If you require one, they are readily available on Amazon or Ebay for around £10 or less, but worth a try! 

 

 

Regards.

Mike.

 

 

View more options
_G 2: Seeker
2: Seeker

Thanks for the suggestion. I will try another PSU and see what happens.

View more options
_G 2: Seeker
2: Seeker

New PSU did the trick. Many thanks!

View more options